Viscolul a întors din drum „trenul groazei” Galaţi-Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta n-a răzbit prin nămeţi nici ajutat de o freză şi un plug aşa că, după 34 de ore de chin, călătorii au ajuns în locul din care plecaseră. În tren, se află şi fotbaliştii de la Oţelul.

Coşmarul călătorilor din trenul InteRegio 1732, plecat ieri dimineaţă din Galaţi spre Braşov, continuă de 34 de ore.

După ce a staţionat în Gara Brăila peste opt ore, răstimp în care a fost ajunsă din urmă de un alt tren, 1574, Galaţi-Bucureşti, cu care a fost unită, garnitura astfel formată a reuşit să răzbată până la Făurei, cu ajutorul unui plug antemergător.

Acolo au urmat alte ore de chinuitoare aşteptare a unei freze cu care s-a pornit din nou la drum cu toate că înălţimea zăpezii troienite o depăşea pe alocuri pe cea a locomotivei.

Înaintând cu doar cinci kilometri pe oră, garnitura - în care se află şi fotbaliştii de la Oţelul - a ajuns până în dreptul comunei buzoiene CA Rosetti dincolo de care înaintarea a devenit imposibilă chiar şi cu freza şi plugul în faţa trenului.

„Trenul InterRegio 1732, cu aproximativ 400 de călători, a ajuns până la CA Rosetti, iar la ora 14.18, a pornit înapoi. La 15.20, a ajuns din nou la Făurei. În jurul orei 17.30, a plecat spre Galaţi şi sperăm ca într-o oră şi jumătate, să ajungă la Barboşi", ne-a informat Ştefan Costin, directorul Sucursalei de Transport Feroviar de Călători Galaţi

Acesta ne-a mai informat că, la ora 18.30 va porni din Galaţi spre Bucureşti încă un tren, pre ruta Galaţi-Barboşi-Tecuci-Focşani-Buzău-Ploieşti-Bucureşti.

„Este sigura relaţie pe care se mai poate circula spre Bucureşti", a mai precizat Costin.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite