Un gălăţean a fost arestat după ce a furat o geantă cu 120.000 de euro de la un patron timişorean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişeni l-au prins pe un bărbat în vârstă de 41 de ani care este suspect că a furat 120.000 de euro şi 8.000 de dolari din casa unui om de afaceri din Jebel. Hoţul a fost deja audiat şi a primit mandat pentru arestarea preventivă pe 29 de zile.

Potrivit poliţiştilor timişeni, furtul de 120.000 de euro a fost posibil după ce hoţul a câştigat încrederea patronului la care lucra. Acesta din urmă l-a lăsat pe bărbat să aibă grijă de gospodărie, dar hoţul „a mirosit” o geantă cu bani în care se aflau 120.000 de euro şi 8.000 de dolari, a luat servieta şi dus a fost.

După mai bine de o lună de căutări, hoţul a fost ieri prins în judeţul Hunedoara şi dus la Poliţia Deta pentru audieri. Potrivit oamenilor legii,  suspectul este un bărbat din Tecuci, judeţul Galaţi: P. G. Dumitru, de 41 de ani.

„Suspectul este audiat şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, cu propunerea de arestare preventivă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea. Judecătorii au decis, aseară, să-l aresteze pe bărbat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite