Cain și Abel de Smârdan. A fost lovit cu toporul în cap, în timp ce dormea, chiar de către fratele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima Tudor Mocanu
Victima Tudor Mocanu

Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi. Tudor Mocanu (42 ani), din comuna gălăţeană Smârdan,  spune că s-a culcat în patul lui și s-a trezit dimineaţa pe un pat al Spitalului de Urgență din Galaţi. Se pare că a fost lovit cu un topor în cap de fratele său, în timp ce dormea.

Mama bărbatului a fost cea care l-a găsit pe acesta într-o baltă de sânge. Femeia a sunat la 112 şi un echipaj al SMURD s-a deplasat la Smârdan şi a transportat victima la Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi. Medicii au reuşit să-l stabilizeze şi să-i oprească sângerarea, apoi bărbatul a fost mutat în secţia ORL  pentru a putea fi ţinut sub observație.

Victima spune că a mai avut discuții aprinse și conflicte cu fratele său. Se pare că agresorul îi spunea mereu să plece din casa părintească, al cărei proprietar acesta spunea că este el.

A doua tentativă de omor

„În urmă cu un an, ca urmare a unei certe cauzate de acelaşi motiv, fratele meu a luat o sapă şi m-a lovit. Am pus mâna să mă apăr şi mi-a tăiat două degete. Deşi atunci nu am depus plângere la poliţie, de această dată am de gând să fac acest lucru, pentru că nu mai putem trăi sub acelaşi acoperiş", mai adaugă victima.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite