Oţelul a luat bătaie de la Ceahlăul Piatra Neamţ, în amicalul de la Focşani. Scor final: 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gălăţenii nu s-au întrebuinţat deloc în acest meci
Gălăţenii nu s-au întrebuinţat deloc în acest meci

Partida, încheiată cu scorul de 1-0, a fost una amicală, prilejuită de întreruperea campionatului pentru cele două meciuri de pregătire susţinute de echipa naţională a României. În jocul de astăzi, antrenorul Dorinel Munteanu a rulat aproape toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

Jocul a fost de factură modestă, spre nemulţumirea celor aproximativ 400 de spectatori care au înfruntat frigul în tribune pentru a vedea în primul rând echipa gălăţeană, campioană a ţării şi participantă în Liga Campionilor.

Jucătorii lui Dorinel Munteanu şi-au creat puţine situaţii de poartă şi au practicat un fotbal anost.

Campionii nu au reuşit nici un şut pe poartă în prima repriză şi şi-au creat două situaţii de gol în repriza secundă, când pe teren şi-au făcut apariţia şi titularii obişnuiţi ai echipei.

Singurul gol al partidei a fost marcat de nemţeanul Andrei Pavel, în minutul 68.

De altfel, nemţenii a jucat cu mai multă ambiţie, iar fluierul final al arbitrilor le-a adus o victorie meritată, deşi obţinută într-un meci de pregătire.

Atât Dorinel Munteanu, cât şi preşedintele clubului gălăţean, Marius Stan, au acuzat calitatea proastă a gazonului de pe stadionul „Milcovul" din Focşani.

„Dacă ştiam că este aşa de prost terenul, mai bine rămâneam acasă să jucăm", a spus Marius Stan.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite