LIGA I Oţelul joacă duminică la Galaţi, cu Petrolul Ploieşti. "Vrem victoria", spune antrenorul Dorinel Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oţelul Galaţi
Oţelul Galaţi

Echipa gălăţeană nu se aşteaptă la o surpriză, chiar dacă are patru fotbalişti indisponibili din cauza accidentărilor. Printre cei care vor asista la meci din tribună se numără şi căpitanul Sergiu Costin.

 „Îmi doresc foarte mult să mai recuperăm măcar un jucător din cei patru pe care-i avem accidentaţi pentru duelul cu Petrolul, dar se pare că nu sunt şanse prea mari. Totuşi, eu nu mă plâng deoarece Milan şi Zoran au format cu rapidiştii un cuplu foarte greu de trecut. Voi miza tot pe ei şi duminică şi sper să mai câştigăm trei puncte", spune antrenorul Dorinel Munteanu.

Sergiu Costin, Cristi Sîrghi şi şi Silviu Ilie au rupturi musculare, iar Benga trebuie să treacă să-şi "repare" o entorsă suferită în meciul cu Benfica Lisabona, ultimul din Grupa C a Ligii Campionilor.

„Îmi pare rău că nu voi fi apt pentru duminică, însă sunt convins că băieţii care vor intra îşi vor face treaba. Pe noi, cei accidentaţi, ne interesează foarte mult să fim sănătoşi 100 la sută măcar la startul pregătirilor pentru primăvară", a declarat Silviu Ilie.

Partida Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite