Veşti bune de la UEFA. Râpă şi Costin vor juca în meciul cu Manchester!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney a marcat două goluri în meciul de pe Arena Naţională
Rooney a marcat două goluri în meciul de pe Arena Naţională

Marius Stan este convins că antrenorul Dorinel Munteanu, dorit insistent de către nemţii de la MSV Duisburg, locul 15 în 2. Bundesliga, va rămâne pe banca Galaţiului şi după meciul de mâine cu Manchester United.

 „Dorinel nu mi-a spus că ar vrea să plece la Duisburg. Nici nu cred că e cazul. El antrenează acum în Liga Campionilor, are o treabă de terminat la Oţelul. Cred că şi el îşi doreşte ceva mai mult decât o echipă din liga a doua germană", a explicat Stan.

Şeful de la Galaţi se teme de disputa cu Manchester United. „Jucăm pe «Old Trafford», fapt care ne dă frisoane. Ne simţim totuşi mândri că reprezentăm România la acest nivel, chiar şi în condiţiile în care n-am reuşit să facem rezultate în această competiţie", a mai spus oficialul Oţelului.

Râpă şi Costin pot juca

Deşi conducerea gălăţenilor anunţase acum câteva zile că trei jucători sunt suspendaţi şi nu pot evolua pe „Old Trafford", din cauza cartonaşelor încasate, până la urmă doar Milan Perendija, eliminat în runda precedentă, va absenta, iar Cornel Râpă şi Sergiu Costin vor putea evolua.

„Ne-am înşelat. Ştiam că se face suspendarea la două cartonaşe galbene, dar în faza aceasta a grupelor, doar jucătorii cu trei cartonaşe galbene sunt suspendaţi", a explicat Stan.

În aceste condiţii, Dorinel Munteanu va folosi, probabil, următoarea echipă: Grahovac - Râpă, Sârghi, S. Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, Filip - Antal, G. Paraschiv, S. Frunză - M. Pena.

Pleacă astăzi în Anglia

Oţelul a ajuns de aseară la Bucureşti, iar în această dimineaţă, de la ora 9.00, au decolat, la bordul unui charter, spre Manchester. În Anglia, „oţelarii" vor fi cazaţi la hotelul Marriott, urmând ca, în această seară, de la ora 20.00, să susţină antrenamentul oficial, pe „Old Trafford". 

info
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite