Antal dă primul semnal că vrea să plece de la Oţelul: "Îmi doresc să ajung la o echipă mult mai puternică!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antal (în albastru) a fost cel mai bun jucător al Oţelului în Liga Campionilor
Antal (în albastru) a fost cel mai bun jucător al Oţelului în Liga Campionilor

Mijlocaşul Oţelului Galaţi, Liviu Antal, a făcut un bilanţ al anului 2011, declarându-se satisfăcut de ceea ce a realizat până acum cu Oţelul. În acelaţi timp însă, fotbalistul intrat în ultimele şase luni de contract nu s-a sfiit să spună că vrea o nouă provocare.

"A fost un an extraordinar pentru mine şi pentru club, dar şi pentru oraş şi fani. Astfel de performanţe nu cred se vor mai obţine prea curând. E foarte bine că am terminat turul pe locul 6, am speranţe. Toată lumea e mulţumită şi o să avem o vacanţă liniştită", a spus fotbalistul.

El nu a exclus posibilitatea unui transfer, va chiar a dat semne că n-ar refuza o ofertă bună. "Am văzut că presa m-a transferat peste tot. Îmi doresc să cresc şi să ajung la o echipă mult mai puternică. Nu mă gândesc momentan dacă voi pleca în iarnă. Eu îmi doresc orice echipă de talie mare. N-am înjurat deloc Steaua, mai ales că la la vârsta mea pot ajunge la orice formaţie. Nu ştiu ce să zic dacă o să am o ofertă de afară. Contează foarte mult şi de unde vine, acolo e puţin mai bine, spun asta după ce-am auzit de la alţii. Cred că meciul cu Timişoara îmi va rămâne mereu în minte, am câştigat şi-am ajuns să jucăm în Champions League. A fost satisfacţia mult mai mare că am bătut pe teren şi nu pe la comisii", a precizat Antal .

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite