Preşedintele Asociaţiei Industriaşilor din Galaţi, UGIR - 1903, executat silit de Fisc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Teodorescu şi anunţul de executare silită a firmei lui, de către Fisc
Alexandru Teodorescu şi anunţul de executare silită a firmei lui, de către Fisc

ANAF Galaţi organizează, pe 25 octombrie 2011, o licitaţie prin care mai multe bunuri ale companiei Melcret AT SRL, aparţinând omului de afaceri Alexandru Teodorescu (preşedintele filialei Galaţi a UGIR - 1903) sunt scoase la vânzare în contul datoriilor către stat.

Consilierul judeţean Alexandru Teodorescu pare să nu mai cunoască în afaceri succesul de altădată. Complexul imobiliar de pe strada George Coşbuc a "îngheţat" de aproape doi ani, iar foştii parteneri de afaceri îl acuză că i-a indus în eroare şi că au pierdut bani cu amintita investiţie. În acelaşi timp, Fiscul i-a pus gând rău şi-l execută silit pentru datoriile neplătite la bugetul de stat.

Pe 25 octombrie 2011, la sediul firmei Melcret AT SRL aparţinând omului de afaceri (strada Tecuci nr 159) va avea loc o licitaţie prin care sunt scoase la mezat bunuri în valoare de peste 40.000 de lei, cu tot cu TVA.Pe lista pusă la dipoziţie de Administraţia Fiscală sunt utilaje, scule, două autoturisme şi o serie de calculatoare.

Melcret AT SRL a fost prima firmă din Galaţi care s-a încumetat să fabrice, încă din 1993, tâmplărie din aluminiu şi PVC, motiv pentru care Alexandru Teodorescu chiar a fost supranumit, mai ales de prieteni, "Teodorescu Termopan".

Teodorescu şi un foarte influent politician, de-a lungul timpului beneficiind, de la prietenii aflaţi la putere, de numeroase contracte publice pentru a livra tâmplărie din aluminiu. Omul de afaceri este, de mai mulţi ani, preşedintele filialei Galaţi a Uniunii Generale a Industriaşilor din România - UGIR - 1903, confederaţie patronală care include circa 15% dintre oamenii de afaceri români.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite