Ce firme gălăţene se remarcă prin afaceri care le aduc profit în ciuda crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Măncilă – cea mai de succes femeie de afaceri de la Galaţi
Daniela Măncilă – cea mai de succes femeie de afaceri de la Galaţi

Patronatul IMM-urilor gălăţene a premiat activitatea unor firme locale care s-au remarcat prin lucruri speciale, cum ar fi promovarea de tehnologii sau crearea de locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă le-a creat o firmă mică - Virgfan SRL - care nu a intrat în topuri la capitolul profit, dar a reuşit să „producă" 80 de posturi noi.

La capitolul „femei de afaceri", cel mai important succes, având în vedere cifrele obţinute, revine doamnei Danila Măncilă, care conduce, la Pechea, o firmă care foloseşte tehnologii ultra-moderne şi exportă tot ce produce.

La categoria „Tineri întreprinzători", trofeul a fost obţinut de Iulian Cazacu, directorul Asociaţiei Centrul de de Dezvoltare«SMART» Galaţi, în fapt un incubator de afaceri cu rezultate excepţionale.

Două firme importante din Galaţi au reuşit să se remarce prin volumul mare de exporturi: Cozamin SRL şi Anghel SRL. Prima (condusă de Costică Caloianu) este, de peste un deceniu, unul dintre cei mai importanţi exportatori de textile din România, iar a doua a reuşit să dezvolte un schimb comercial intens cu statele din spaţiul ex-sovietic.
Premiul pentru cel mai mare număr de investiţii de interes local a fost adjudecat de Vega '93 SRL.

În fine, cotidianul „Adevărul" a obţinut trofeul pentru „reflectarea competentă în mass-media a mediului de afaceri".

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite