Trei zile de distracţie şi de legume ieftine la Târgul de Toamnă de la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festival al toamnei şi culorilor la Galaţi
Festival al toamnei şi culorilor la Galaţi

Astăzi s-a deschis la Galaţi a zecea ediţie a Târgului de Toamnă. Organizatorii evenimentului (Administraţia Pieţelor Agroalimentare, Direcţia Agricolă, Camera Agricolă, Consiliul Judeţean şi Consiliul local) promit gălăţenilor o ediţie cu totul specială, în care reducerile consistente de preţuri vor fi „condimentate" cu o mulţime de spectacole.

Peste 300 de producători vin cu mărfurile lor la târg, standurile şi tarabele lor ocupând practic întreaga Piaţă Centrală, inclusiv străduţele învecinate. Potrivit organizatorilor, trei sferturi dintre participanţi sunt producători de legume şi fructe, în marea lor majoritate de la Matca, Galaţi şi Barcea. Lor lis e alătură zeci de producători de carne, peşte, brânzeturi, pâine, flori, vinuri şi utilaje agricole.

Este demn de remarcat faptul că Administraţia Pieţelor Agroalimentare (APC) Galaţi a decis ca în cele trei zile de târg (vineri, sâmbătă şi duminică) toţi producătorii agricoli să fie scutiţi de plata taxei pentru tarabă şi stand. „Avem convingerea că preţurile vor fi, din acest motiv, mai mici decât de obicei", a declarat Eugen Zaharia, directorul APC.
Trei zile de concerte
Timp de trei zile, cât durează târgul, Piaţa Centrală va fi dominată de muzică. „Am vrut ca spectacolele să menţină atmosfera de voie bună pe parcursul tuturor celor trei zile, nu doar în prima zi, de deschidere, aşa cum s-a întâmplat până acum", a declarat Eugen Zaharia.

Târg de Toamnă la Galaţi

Concertele se vor desfăşura pe un podium special ridicat lângă hala nouă şi vor fi susţinute de formaţiile Centrului Cultural Dunărea de Jos (ansamblul folcloric şi fanfara), dar şi de artişti cunoscuţi, precum Alexandru Jula sau formaţia „Azur". Accesul publicului este liber.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite