Află care sunt expoziţiile deschise şi ce spectacole pot fi vizionate astăzi la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul de Artă Vizuală invită iubitorii de artă gălăţeni la "Salonul anual de desen"
Muzeul de Artă Vizuală invită iubitorii de artă gălăţeni la "Salonul anual de desen"

Două expoziţii de grafică şi pictură îi aşteaptă, la Muzeul de Artă Vizuală, pe amatorii de frumos, iar micii spectatori sunt aşteptaţi la Teatrul Gulliver. Cinefilii sunt aşteptaţi la Brăila, la Cinema City

Expoziţii

10.00 - La Muzeul de Artă Vizuală a început „Salonul Anual de Desen". La manifestare participă 96 de artişti români, graficieni dar şi pictori, care prezintă pe simezele muzeului 170 de lucrări. Printre ei sunt nu numai artişti gălăţeni, ci şi din ţară şi de peste hotare.
10.00 - Sala „Nicolae Mantu", a Galeriilor de Artă găzduieşte expoziţia personală intitulată „Culori de apă", a plasticianului gălăţean Nicolae Cărbunaru. Autorul prezintă publicului iubitor de artă plastică 54 de lucrări realizate în acuarelă, tempera, guaşă, acrilic, laviu de tuş.
10.00 Expoziţia „Comori de artă populară românească", la Muzeul Brăilei, secţia Etnografie.

Spectacole:

10.00 Teatrul de păpuşi Gulliver - spectacolul de marionete „Muck cel mic".

Film

14.50 La Cinema City, în Brăila, rulează comedia Crazy Stupid Love (A naibii dragoste) din a cărui distribuţie fac parte :Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling, Steve Carell. Cal Weaver este căsătorit cu iubita lui din perioada liceului, are doi copii reuşiţi, pe nume Hannah si Robbie, o casă frumoasă şi un serviciu la care merge cu placere, motiv pentru care se consideră împlinit atât din punct de vedere familial, cât şi profesional. Atunci când află că soţia sa Emily îi este infidelă, începe să-şi petreacă serile libere într-un bar local. Luat sub aripa ocrotitoare de catre playboy-ul Jacob Palmer, Cal este invăţat cum să se îmbrace şi cum sa flirteze cu femeile. Filmul rulează şi de la orele 19.30, 21.50.
16:00, 20.20 şi 22.30 Rulează What`s your number ( Care-i numarul tau?)

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite