FOTO Trafic rutier dificil în cartierele Galaţiului. Străzile secundare sunt pline de gheaţă şi polei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de cititori ne-au contactat pentru a-şi exprima revolta în legătură cu această situaţie. "Nu doar cei care stau la bulevard plătesc impozite", ne-a spus cei mai mulţi dintre oamenii nemulţumiţi. Şi în judeţ se circulă foarte greu pe o serie de drumuri, mai ales din cauza gheţii şi poleiului.

Chiar dacă autorităţile locale s-au mişcat foarte bine în ceea ce priveşte deszăpezirea arterelor importante ale Galaţiului, iar traficul n-a fost blocat nicio secundă în oraş, pe multe  dintre străzile secundare situaţia este dezastruoasă. Cele mai multe dintre căile de acces din cartiere sunt acoperite, în continuare, de gheaţă, zăpadă şi polei, spre nemulţumirea celor care locuiesc în zonă.

image

"Nu doar cei care locuiesc la bulevard plătesc impozite. Şi noi, ăştia care stăm în blocurile mai din spate, dăm bani la buget. Din păcate, noi suntem trataţi de fraieri şi trebuie să ne curăţăm singuri gheţa de pe stradă. Să le fie ruşine celor de al primărie!", ne-a declarat Sergiu Popa (31 ani), care locuieşte în Ţiglina II.

image

„Pe străzile principale din oraş s-a dat cu soluţie contra gheţii şi se poate circula foarte bine, însă în cartiere e un adevărat calvar. Străzile sunt acoperite cu zăpadă, gheaţă şi polei, iar autorităţile nu fac nimic, din păcate, pentru a rezolva situaţia", este de părere şi inginerul Adrian Proca (35 ani), care este domiciliat într-un bloc din cartierul Micro 19.

image

Nici în judeţ şoselele nu sunt de o calitate prea bună. Poliţia rutieră avertizează gălăţenii că pe majoritatea drumurilor din judeţ există în continuare suprafeţe acoperite cu gheaţă şi zăpadă. Cele mai proaste condiţii de drum sunt pe DN 24D Galaţi-Cuca-Bârlad şi pe DJ 253 - Umbrăreşti-Cudalbi-Băleni-Viile.

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite