Suma alocată pentru deszăpezirea străzilor din Galaţi este egală cu cea de anul trecut, cu toate că motorina s-a scumpit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tractoarele cu lamă ale Ecosal au fost scoase pe străzi încă de la prima ninsoare, anul trecut.
Tractoarele cu lamă ale Ecosal au fost scoase pe străzi încă de la prima ninsoare, anul trecut.

Pentru ca întâia ninsoare să nu mai paralizeze traficul rutier pe arterele rutiere ale municipiului Galaţi, serviciul public Ecosal, subordonat Primăriei, a făcut deja pregătirile necesare. Suma pe care o are la dispoziţie este de 800.000 de lei.

„Am dat dispoziţie să fie asigurate toate utilajele şi materialele necesare pentru deszăpezire şi combaterea poleiului. Ecosal are pregătite 22 de utilaje, respectiv 11 tractoare dotate cu perie şi plug pentru zăpadă, cinci bene pentru împrăştiat material antiderapant; trei autoutilaje dotate cu plug pentru zăpadă şi trei încărcătoare frontale", a declarat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul municipiului Galaţi.

Edilul a mai precizat că au fost achiziţionate 1.614 tone de material antiderapant, care se află deja în depozitele societăţii locale de salubritate

„La nevoie, pentru intervenţiile necesare în cazul unor ninsori abundente sau al formării de polei pe arterele rutiere din Galaţi, se are în vedere suplimentarea numărului de utilaje. În acest scop, vom încheia contracte cu societăţi comerciale care deţin astfel de utilaje" a mai precizat viceprimarul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite