UPDATE Crimă de Revelion. Un gălăţean a fost ucis de un băcăuan în Italia, la Torino FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit presei italiene, gălăţeanul Romeo Lazăr (27 ani) a fost ucis de către Marius Ionel Simion (30 ani). Cei doi nu se cunoşteau dar petreceau Revelionul în acelaşi restaurant, împreună cu mai mulţi prieteni şi famiile lor. Poliţia italiană investighează împrejurările în care s-a produs tragedia.

Incidentul s-a petrecut în orăşelul Grugliasco, aflat în apropiere de Torino, chiar în noaptea Anului Nou, în jur de ora 4.00.Victima şi agresorul nu se cunoşteau, dar au petrecut revelionul la mese alăturate în restaurantul chinezesc "Jong Feng".

La un moment dat, între ei a izbucnit un conflict, care a degenerat în bătaie. Se apre că Marius Ionel Simion a încercat să fugă de furia gălăţeanului Romeo Lazăr, însă acesta l-a ajuns din urmă în faţa localului şi l-a luat la pumni. Simion, care avea în mână o sticlă de bere, a spart-o şi l-a lovit cu cioburile, în zona gâtului, pe Lazăr. Rana, foarte gravă, a dus la decesul gălăţeanului de 27 de ani, în doar câteva minute.

Crima s-a produs sub ochii mai multor martori, iar criminalul a fost arestat. Victima şi agresorul locuiesc în Italia de mai mulţi ani şi muncesc, din ce se pare, în construcţii.

image

Romeo Lazăr, gălăţeanul ucis în Italia

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite