De luni şi la Galaţi cinema 3D, la Winmarkt Grand Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum filmele 3D din colecţiile distribuitorilor români pot fi numărate pe degete, majoritatea proiecţiilor va fi 2D. Taxa de intrare va fi de 10 lei şi include un pachet de consumaţie minim constând într-un suc şi o pungă de floricele.

Prima cafenea cu sală de proiecţie 3D din Galaţi şi a doua din România se va deschide, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare la etajul al patrulea al Complexului Winmarkt Grand Center.


De luni, atât copiii, cât şi adulţii vor avea la dispoziţie câte trei sau patru proiecţii pe zi, fiind puse la „vedere" cele mai noi producţii ale momentului.
„Filmele le vom lua cel mai probabil de la ProVideo şi Roimage, cu schimbare săptămânală", spune administratorul cafenelei „7 Cafe & Cinema", Simona Pănican.
Dimineaţa va fi rezervată exclusiv copiilor, prima proiecţie fiind dedicată copiilor din grădiniţe şi şcoli.


După-amiaza şi seara, vor fi proiectate filme, atât 3D cât şi 2D.
„Filmele 3D puse la dispoziţie de aceşti distribuitori de filme le numeri pe degete, aşa că majoritatea filmelor va fi reprezentată de filme 2D", Petruţa Vagner, unul dintre asociaţii din acest proiect.


Spre deosebire de cinematografele obişnuite, cei de la „7 Cafe & Cinema" nu vor percepe bilete de intrare, ci pachete de consumaţie.
„Cel mai ieftin pachet conţine un suc, o pungă de floricele şi accesul în sala de proiecţie, totul pentru 10 lei. Cel mai scump pachet va fi de 25 de lei", spune Simona Pănican.
Cele mai ieftine pachete vor fi pentru copii. De asemenea, în cazul grupurilor se pot face reduceri.


Deşi nu sunt bătute-n cuie, orele de proiecţie din fiecare zi vor fi 10.30, 13.00, 17.00 şi 20.00. asta nu înseamnă că dacă va fi cerere mare, cei de la cafenea nu vor mări numărul de proiecţii zilnic!
Investiţia făcută de „7 Cafe & Cinema" la Winmarkt Grand Center este destul de mare, doar aparatura de proiecţie costând peste 10.000 de euro, chiar dacă aceasta este doar semi-profesională.


„Dacă cele 36 de locuri de care dispune în acest moment sala de proiecţie vor fi insuficiente în raport cu cererea de piaţă, atunci noi suntem dispuşi să mai amenajăm încă o sală chiar lîângă aceasta", ne-a mai spus Petruţa Vagner.
Organizatorii spun că nu vor proiecta filme dacă în sală nu vor fi minim 10 spectatori.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite