O altfel de premieră la Galaţi: primul cetăţean danez călcat pe trecerea de pietoni de un şmecher cu Audi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu trece nici măcar o zi fără ca pe străzile Galaţiului să se producă cel puţin un accident rutier din vina pietonilor sau a şoferilor, căci imprudenţi se găsesc din belşug în ambele categorii. Am putea zice că accidentele au intrat în cotidian. Când şi când mai apar excepţii cum este cazul celei a unui cetăţean danez care ar putea fi iunclusă în categoria "culmea ghinionului".

Să fii danez, să ieşi la plimbare cu câinele şi să fii călcat pe o trecere de pietoni în România, nu se întâmplă în fiecare zi. Asta a păţit duminică seara Hans Bernard, în vârstă de 67 de ani.


Într-o engleză stricată, Hans a explicat în câteva cuvinte cum s-a întâmplat accidentul.
"Am ieşit seara la o plimbare cu câinele. La un moment dat, când am vrut să traversez strada am fost lovit de o maşină. Eram pe trecerea de pietoni. Ţin minte că am ajuns la spital imediat", povesteşte Hans Bernard, danezul călcat de maşină.


Cel care l-a accidentat pe vârstnic este George Cristian Popa, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care se afla la volanul unui Audi A4.
"Cel care m-a lovit cu maşina vine la mine la spital în fiecare zi. Ultima dată am vorbit cu el ieri. Am avut ghinion. Asta este", mai spune Hans Bernard.


Poliţia a intrat pe fir pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul. "Tânărul de 27 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Marea Unire a surprins şi accidentat grav (fractură de omoplat drept şi fractură de bazin) pe B. Hans de 67 ani, din Galaţi, angajat în traversarea străzii pe marcaj pietonal", a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite