Galaţi: Un bărbat susţine că a fost călcat în picioare de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Paraschiv, în vârstă de 46 de ani, din comuna gălăţeană Costache Negri susţine că a fost bătut până la inconştienţă de un echipaj format din poliţişti şi jandarmi, în faţa barului din Pechea

Omul a ajuns în cursul zilei de astăzi la Galaţi, fiind adus de un echipaj de ambulanţă, într-o stare destul de gravă, fiind dus imediat în secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean Sfântul Apostol Andrei.

Erau beţi. Mă dusesem la magazin să-mi cumpăr o bere şi acolo erau doi băieţi care se certau. Eu le-am zis că vine Poliţia şi ei au plecat. Când au venit ăia patru poliţişti, m-au călcat în picioare", a spus Ştefan Paraschiv.

„M-au nenorocit pe viaţă!", a exclamat Paraschiv
Pe de altă parte, reprezentanţii Jandarmeriei spun că nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Într-adevăr cu o seară înainte, Apostol a ajuns la Postul de Poliţie din Pechea, însă nu a fost nicidecum bruscat.

„A refuzat să se legitimeze şi a fost dus la Pechea. Aproximativ la miezul nopţii, după ce a primit o amendă de 100 de lei, a plecat acasă pe picioarele sale", spune locotenentul Costin Barbu.

Culmea este că la ora 7.00 dimineaţa a fost văzut din nou de localnici, ieşind într-o stare avansată de ebrietate din bar.

„Nu l-a atins niciun poliţist sau jandarm", a mai spus Barbu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite