Avocaţii gălăţeni nu-şi plătesc dările nici chiar ameninţaţi cu excluderea din Barou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoritatea avocaţilor îşi plătesc dările chiar dacă au tot mai puţini clienţi din cauza crizei
Majoritatea avocaţilor îşi plătesc dările chiar dacă au tot mai puţini clienţi din cauza crizei

La începutul lunii octombrie, decanul Baroului Galaţi, lua decizia supendării unui număr de 37 de avocaţi care nu-şi achitaseră dările.Nu era prima dată când şeful baroului îi ameninţa pe avocaţii datornici.

Încă din vară, avocatul Mircea Breahnă, decanul Baroului a făcut public pericolul de a nu mai putea fi achitate pensiile şi indemnizaţiile pentru creşterea copilului din cauza neîncasării taxelor. Totuşi, avocaţii datornici nu s-au înghesuit să-şi achite taxele nici măcar ameninţaţi că nu-şi vor mai putea practia profesia.

Situaţia este confirmată şi de farm. Olimpia Buzia, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate care afirmă că în prezent, nu mai puţin de 165 de avocaţi gălăţeni au datorii la Fondul asigurărilor sociale de sănătate.

"La 30 septembrie, 165 de membrii ai baroului Galaţi datorau contribuţii totalizând 560.555 de lei. Datoria-record a unuia dintre aceştia este de 45.934 de lei", a precizat directorul CJAS.

Nici notarii, care au o profesie „mănoasă", nu se grăbesc să-şi achite dările pentru Sănătate

"Tot la sfârşitul lunii septembrie, 14 dintre notarii gălăţeni, datorau la CJAS 62.013 lei. În cazul notarilor, datoria record este de 45.725 de lei" a mai precizat farm. Olimpia Buzia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite