Lemne de foc pentru încălzirea familiilor nevoiaşe din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gălăţenii cei mai săraci nu vor suferi de frig în case
Gălăţenii cei mai săraci nu vor suferi de frig în case

Primăria a dispus ca 365 de familii confruntate cu situaţii sociale dificile să primească gratuit lemne de foc pentru a se putea încălzi în această iarnă.

Au dreptul la acest ajutor familiile cu venituri medii nete lunare sub salariul minim pe economie/ lună/ membru de familie şi care nu pot beneficia de prevederile legii privind venitul minim garantat.

În urma anchetelor sociale realizate s-a stabilit asigurarea lemnelor de foc pentru următoarele categorii de beneficiari: pensionarii singuri, familiile de pensionari fără aparţinători legali sau cu aparţinători legali fără posibilităţi materiale; familiile ai căror membri se confruntă cu probleme grave de sănătate şi care reprezintă cazuri sociale; persoanele cu grade de handicap I, II şi III; alte situaţii sociale deosebite, constatate în urma efectuării anchetei sociale.

Din 29 noiembrie şi până pe 5 decembrie, s-au distribuit lemne pentru 138 de cazuri sociale, restul familiilor care se încadrează într-una dintre categoriile menţionate urmând să le primească până la sfârşitul acestui an.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite