Rus cu acte false depistat în Vama Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergey Maximenko (47 ani) încerca să iasă din România la volanul unui "Lexus". El  venea din Bulgaria, unde-ţi petrecuse vacanţa. S-a ales cu dosar penal pentru fals în acte.

Politţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit un cetăţean rus ce dorea să iasă din România şi care a prezentat la controlul de frontieră o asigurare internaţionala auto tip CARTE VERDE modificată.

Sergey Maximenko, în vârstă de 47 ani, conducea un autoturism marca „Lexus", ale cărui acte au fost trimise şi ele spre verificare.

La controlul de frontieră, rusul a prezentat pe lângă celelalte documente şi asigurarea internaţională auto tip CARTE VERDE, având perioada de valabilitate 28.07.2011 - 17.08.2011. Existând suspiciuni cu privire la perioada de valabilitate înscrisă pe asigurare, actul a fost verificat cu aparatul videospectral, rezultând că perioada de valabilitate a fost modificată: data de 11.08.2011 a fost modificata cu data de 17.08.2011.

Din declaraţiile persoanei în cauză a reieşit faptul că soţia sa ar fi operat modificările în document. Rusul s-a ales cu dosar penal pentru fals în înscrisuri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite