Criminalii şoselelor scapă nepedepsiţi. Vezi cele mai urâte accidente din ultima vreme, de la Galaţi GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Galaţi
Accident Galaţi

O retrospectivă a accidentelor teribile întâmplate în ultimele luni la Galaţi indică faptul că, din păcate, nebunii şoselelor, cei care provoacă victime şi/sau daune materiale importante scapă de regulă doar cu o amendă şi cu suspendarea temporară a carnetului.

Omorul pe şosea, cu maşina, pare să fie, în acest moment, crima aproape perfectă. Potrivit statisticilor, în ultimii zece ani la Galaţi au murit pe şosele peste 100 de oameni, alţi peste 1000 au rămas cu infirmităţi grave. Pagubele produse de accidentele auto sunt şi ele uriaşe în ultimul deceniu: peste 15 milioane de euro.

În schimb, niciunul dintre cei care au ucis oameni sau au produs pagube materiale uriaşe nu a ajuns după gratii, parcă pentru a confirma o expresie cinică spuză la adresa paparazzilor şi atribuită cârcotaşului Şerban Huidu: "Dacă vreau, pot să intru cu maşina în ei şi nu păţesc nimic!"

A ucis doi soţi şi a fugit. Urmarea - e liber!

Sterică Caloianu, în vârstă de 45 ani şi soţia sa, Cornelia Caloianu, în vârstă de 37 ani, ambii din Tuluceşti, fuseseră în vizită la cumetrii lor şi se întorceau pe jos acasă, în satul Tătarca. Chiar la ieşirea din localitatea Tuluceşti au fost spulberaţi de o maşină şi au fost aruncaţi într-un şanţ aflat pe marginea drumului naţional.

Şoferul, Costel Agache, de 32 de ani, a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de-abia după câteva zile. Înainte de a fugi, Agache a târât cadavrele în nişte buruieni de pe marginea drumului, într-o încercare de a ascunde fapta.

Urmarea aceste abominabile crime: magistraţii de la Judecătoria Galati l-au condamnat pe Costel Agache la doi ani şi nouă luni de închisoare, cu suspendare. În fapt, ucigaşul a stat după gratii doar trei luni, în arest preventiv. El a atacat decizia instanţei la Tribunal, considerând că a fost pedepsit prea aspru. În solidar cu el, a atacat condamnarea şi firma de asigurări Astra, care nu vrea să plătească daunele de 600.000 de lei stabilite de judecători.

GALERIE FOTO CU ACCIDENTE

image

Amendă penală pentru o viaţă luată

Un bătrân în vârstă de 77 din Şiviţa de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident de circulaţie. Acesta mergea pe marginea şoselei, a vrut să traverseze pe partea cealaltă şi a fost lovit în plin de o maşină. Şoferul, îngrozit, a chemat imediat ambulanţa dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Acesta era deja mort.

Şoferul s-a ales cu o amendă penală.

Ucisă de un TIR ce a dispărut în noapte

Pe 19 septembrie, în jurul orei 11.30, în timp ce încerca să traverseze Drumul European 581 , Dorina F., din comuna gălăţeană Ţepu, a fost accidentată mortal pe raza localităţii Berheci.

„Din primele cercetări, a rezultat că femeia, în vârstă de 56 de ani, a traversat neregulamentar fiind acroşată de un autocamion. A fost demarată o anchetă pentru stabilirea identităţii şoferului care a provocat accidentul, precum şi a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul" ne-a declarat subinspector Aurelian Ropotan, purtător de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Vinovatul nu a mai fost găsit.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite