Galaţi: aQua Models a ieşit la "vânat" fete frumoase prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai premiată agenţie de modă din Galaţi, aQua Models, îşi deschide porţile pentru noi modele. Se caută fete cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani care au un aspect fizic plăcut şi o înălţime minimă de 1.70 m.

În fiecare an aQua Models organizează castinguri pentru a atrage noi modele atât din rândul studenţilor, dar şi al liceenilor cu scopul de a avea continuitate şi de păstra nivelul de excelenţă în domeniul modei, dobândit în toţi anii de la înfiinţare.

Reprezentanţii Casei de Cultură a Studenţilor caută fete cu vârste între 15 şi 19 ani care au un aspect fizic plăcut şi o înălţime minimă de 1.70 m.

Anul acesta primul casting este stabilit pentru luna aprilie, mai exact în data de 3 aprilie 2011, începând cu ora 12.00 în Club S.

"Domnişoarele care vor să intre în agenţia Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi ar trebui să ştie că le asigurăm gratuit cursurile pentru mers scenic . Nu conteaza experienţa în modeling!", spune directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Dinu Gându.

Agenţia aQua Models este şi cea mai veche din Galaţi. Debutul agenţiei a avut loc în anul 1995, când s-a înfiinţat ca trupă de modele care activa în Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Cu ajutorul instructorului de atunci, Irina Naumova - absolventă a cunoscutului teatru de modă „Prestige" din Chişinău - trupa a căpătat renume prin aprecierile foarte bune şi constante de-a lungul timpului la diferite manifestări de gen din ţară.

Din martie 2005, în cadrul unui spectacol aniversar organizat cu prilejul sărbătoririi a 10 ani de moda studenţească la Galati, s-a trecut la statutul de agenţie de modele cu numele Agenţia de Modele Aqua Models.

În prezent, modelele sunt pregătite şi îndrumate de instructorul Luminiţa Negoiţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite