Galaţi: Vinul, între artă şi ştiinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această toamnă pasionaţii de vin se vor bucura de unica expoziţie din Galaţi, dedicată vinurilor. În perioada 22-24 octombrie, Universitatea „Dunărea de Jos" va fi gazda Happy Wine, unicul festival internaţional al vinurilor din zona Moldovei în care ştiinţa, afacerile şi buna dispoziţie se întâlnesc.

Festivalul se adresează deopotrivă persoanelor juridice care activează în domeniu viticol cât şi persoanelor fizice care vor şi stiu cum să se bucure de un vin de calitate.

Desfăşurat în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos" Galati, Festivalul Internaţional al Vinurilor "Happy Wine" se se va bucura de prezenţa unor producători şi importatori de vinuri din România şi din străinătate, distribuitori şi comercianţi de vinuri, specialişti de talie naţională şi internaţională, producători şi distribuitori de accesorii, ambalaje, echipamente şi tehnologii pentru vin, producători de material săditor de viţă de vie, produse pentru protecţia culturilor, îngrăşăminte, instituţii de învăţământ formal şi nonformal în domeniul alimentar, literatură de specialitate.

De-a lungul celor trei zile, Happy Wine şi-a propus să abordeze mai multe secţiuni. Va fi o sesiune ştiinţifică dedicată vinurilor, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinta şi Ingineria Alimentelor, vor fi mai multe lansări de carte şi degustări de vinuri, un curs de iniţiere în arta vinurilor, show-uri gastronomice, dar şi o prezentare de produse şi servicii dedicate persoanelor juridice şi persoanelor fizice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite