Galaţi: Videoclipul „Beat It”, în variantă mioritică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Videoclipul a fost filmat de 30 de tineri din Galaţi. Acesta va fi difuzat astăzi pe MTV, într-un „mashup" dedicat starului pop.

Peste 30 de tineri voluntari au filmat, zilele trecute, o variantă proprie a videoclipului piesei "Beat It", a lui Michael Jackson.

Este de fapt o reproducere a videoclipului original, cu care tinerii au intrat în concursul organizat de MTV România, al cărui premiu este includerea imaginilor într-un video "mashup", pe care MTV şi mtv.ro, îl vor difuza astăzi, pe parcursul întregii zile, la un an de la moartea regelui muzicii pop.

Regizoarea Ana Cristina Iacob a venit special de la Bucureşti pentru a asista la filmări, Andrei Mocanu a pregătit în cel mai mic detaliu coregrafia, la scenariu a contribuit şi Cristina Lişman, iar cameramanul Andrei Vultureanu s-a înţeles de minune cu regizoarea şi a filmat totul într-o singură zi, cu o singură cameră. La acestea se adaugă dezinvoltura celor 30 de tineri, care au tras, dublă, după dublă, până a ieşit cum a vrut "şefa".

image

Filmările au fost realizate în trei locaţii diferite: Complexul Francezi, "la Toto", acolo unde există chiar nişte ruine asemănătoare celor din videoclipul original, pe bulevardul Coşbuc, printre blocurile noi aflate în construcţie, şi într-un depozit de la ieşirea din oraş.

Cât priveşte costumaţia - fiecare a venit cu a avut pe acasă, în special ţinute specifice anilor '80. După o zi grea de filmări, a ieşit un videoclip care a stârnit interesul celor de la MTV România.

"Ne-au sunat şi ne-au spus că suntem printre câştigători. Vă daţi seama că bucuria noastră a fost maximă. Atât de bucuroşi eram încât nu ne-am supărat nici când ne-au zis că vor modifica ceva la videoclip", spune Andrei Ileanu, unul dintre protagoniştii videoclipului.

Cu excepţia regizoarei Ana Cristina Iacob, toţi protagoniştii variantei gălăţene a videoclipului piesei "Beat It" sunt la prima experienţă de acest gen.

"Ne-au sunat şi ne-au spus că suntem printre câştigători" - Andrei Ileanu, protagonist videoclip

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite