Galaţi: "Vacanţa în fotografii", tema unui concurs inedit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Cultură a Sindicatelor a dat startul unui concurs inedit: "Vacanţa noastră", un concurs adresat elevilor şi liceenilor din Galaţi

"Aşteptăm de la tineri fotografii de diferite dimensiuni, alb negru, sepia sau color. Fotografiile trebuie să aibă ca temă vacanţa şi se primesc pe grupe de vârstă: clasele V-VIII şi IX-XII. Fiecare fotografie trebuie să aibă etichete cu numele şi prenumele autorului, tema, şcoala şi oraşul de unde este autorul", spune Angela Baciu, coordonatorul proiectului.

La concurs sunt aşteptaţi să se înscrie elevi din toată ţara, cu minimum zece fotografii inedite. În funcţie de numărul participanţilor, fotografiile vor fi selecţionate şi expuse chiar în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Fotografiile se pot depune gratuit la sediul instituţiei din Galaţi, Str. Brailei, nr.134 - secretariat - personal sau prin poştă (nu se trimit pe e-mail). Termenul limită de depunere este începutul lunii septembrie. Lucrările trebuie să fie însoţite de o fişă personală cu date de contact.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite