Galaţi: Un tânăr de 18 ani a fost reţinut după ce a şantajat un elev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii i-au intins o capcană şi l-au prins cu banii special marcaţi în laboratorul criminalistic

Poliţiştii au intrat în alertă la sesizarea făcută de Radu N. Acesta s-a plâns oamenilor legii că fiul său Alexandru, de 16 ani, elev, este şantajat de către un individ cunoscut cu numele de "Ciprian", care ar fi cerut 80 lei, întrucât el şi alţi cunoscuţi de-ai săi ar fi aplanat un conflict, intervenind în favoarea elevului.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stablilit că în perioada august-septembrie 2010 persoana suspectă l-a sunat de mai multe ori pe Alexandru şi l-a căutat la şcoala sau prin persoane din anturajul său, dar s-au întâlnit şi cu tatăl lui de la care, de asemenea, a pretins bani.

Poliţiştii i-a întins ieri o capcană tânărului şantajist. "Persoana a fost prinsă în flagrant şi a fost identificată ca fiind D. Ciprian de 18 ani, din Galaţi, asupra acestuia fiind găsită suma de 50 lei, bani care, în prealabil, au fost identificaţi după serie şi marcaţi în laboratorul criminalistic", ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

Tânărul a fost reţinut pe baza de ordonanţă şi urmează a fi prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite