Galaţi: Traficanţi de ţigări, arestaţi pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Galaţi a decis să îi bage după gratii pe cei doi brăileni, la locuinţele cărora s-au găsit adevărate depozite clandestine de ţigări.

O cantitate importantă de ţigări a fost descoperită vineri în urma mai multor percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele lui Marian Ene (54 de ani) şi Şerbănică Călin (49 de ani) din Brăila. Cercetările au fost conduse de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Galaţi, în urma investigaţiilor desfăşurate şi cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă.

„În cadrul acestor activităţi, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Galaţi, au fost un număr de şapte percheziţii domiciliare din judeţul Brăila. Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost identificate două depozite clandestine unde se aflau cantităţi însemnate de ţigări de provenienţă din Republica Modova", a declarat comisarul Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Filiera pornea din Republica Moldova, unde mai mulţi cetăţeni moldoveni introduceau ţigările în ţară. Marfa de contrabandă era transportată apoi la Brăila, iar de acolo era plasată pe piaţa neagră din Galaţi şi din Brăila. Poliţiştii estimează că valoarea ţigărilor de contrabandă este de 41.132 lei.

"Cele două persoane din Brăila au negat că ţigările ar fi fost ale lor, dar probele vorbesc de la sine. Judecătoria Galaţi a dispus emiterea unor mandate de arestare pe numele lor pentru 29 de zile", ne-a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Ionel Gâlcă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite