Suporterii Oţelului se pregătesc de retur. Mare adunare, astăzi la stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai înfocaţi fani ai liderului ligii I i-au chemat în această după-amiază la stadion pe toţi cei care îndrăgesc echipa gălăţeană, pentru a pregăti din timp, împreună, o coregrafie de excepţie pentru primul meci din a cest an pe teren propriu, ca şi celelalte acţiuni pentru retur.

Adunarea suporterilor este programată la ora 16.00, pe platoul de la poarta stadionului dinspre Liceul Auto. Cei care vor să devină membrii ai galeriei, vor putea beneficia de abonamente pentru meciurile de acasă din retur la un preţ special, de numai 20 de lei.


"Primul capitol al reorganizării galeriei se scrie astăzi, când apelăm la toţi cei care fac parte din galerie, au făcut şi vor să revină, ori vor să ni se alăture, pentru o nouă eră a galeriei. Sperăm astfel ca numărul celor ce încurajează echipa noastră spre câştigarea primului titlu de campioana din istorie, din Peluza Nord, să crească simţitor şi, de ce nu, să reusim umplerea sectorului alb, aşa cum era in vremurile bune. Facem un apel la toţi cei care vor să ajute la realizarea unui spectacol de excepţie la primul meci de acasă de la reînceperea campionatului, cel cu Rapid, ca joi, 10 februarie, ora 16:00, să fie prezenţi în faţa stadionului, la intrarea dinspre Bingo cu cel puţin 2 lei de persoană. Se vor face tabele cu persoanele şi sumele strânse iar destinatia lor va fi publicată pe Dunărea Batrâna pentru o mai bună transparenţă. Apelăm la o astfel de acţiune, deoarece grupările prezente în galerie deja realizează cotizaţii pentru ceea ce vrem să pregătim, dar ştim că sunt destule persoane care nu fac parte din nicio brigad şi care vor să ajute la organizarea galeriei, dar poate că nu ştiu cum o pot face", se precizează într-un comunicat de pe site-ul suporterilor gălăţeni, dunareabatrana.com.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite