Stelele Moscovei, spectacol senzaţional mâine, pe gheaţa de la Patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei celebri patinatori ruşi vor intra pe gheaţa Patinoarului Artificial cu un spectacol „botezat" de francezi „Balshoi on ice". Spectatorii vor putea urmări un program de tangouri argentiniene şi un altul, pe muzica lui Michael Jackson.

La sfârşitul acestei luni, românii din patru oraşe ale ţării, printre care şi Galaţiul, vor avea parte de un eveniment de excepţie: Igor Bobrin, Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin, celebrii patinatori ruşi, vor veni în România cu spectacolul "Stelele Moscovei pe gheaţă".
În Galaţi, reprezentaţia este programată pentru sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 19.00, la Patinoarul Artificial.

"Balshoi on ice"

Patinatorii ruşi se află în ţara noastră pentru a doua oară, dupa ce, în 2009, biletele s-au epuizat în câteva ore de la punerea în vânzare, iar evenimentul s-a bucurat de cronici la superlativ.

Anul acesta, campionii ruşi au pregătit un spectacol în două părţi: iubitorii patinajului artistic vor putea urmări, în prima parte, baletul "Spărgatorul de nuci", iar în cea de a doua, în premieră mondială, un program de tangouri argentiniene şi un altul, pe muzica lui Michael Jackson, într-o coregrafie care a încântat o lume întreagă.

De altfel, jurnaliştii francezi au dat un supranume spectacolului care va veni sâmbătă şi la Galaţi: "Balshoi on Ice". Igor Bobrin spunea într-un interviu că secretul acestei reuşite constă într-o combinaţie rafinată de teatru, balet, acrobaţie şi patinaj. Evenimentul este organizat, ca şi anul trecut, de Asociaţia Culturală Dracula.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite