Galaţi: Spectacol caritabil pentru o tânără de doar 16 ani, a cărei inimă funcţionează la doar 15% din capacitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi sare în ajutorul unei eleve de numai 16 ani de la Grupul Şcolar "Elena Doamna" - Andreea - aflată acum la o secţie de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţe din Tg. Mureş şi va organiza un spectacol caritabil

Atât profesorii cât şi elevii au pornit în pregătirea unui spectacol caritabil, iar suma de bani ce se va strânge va fi donată familiei Mihalcea, pentru o inimă nouă.

Spectacolul se numeşte "Inimi pentru Andreea" şi va avea loc în data de 16 noiembrie, ora 19:00 la Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galaţi.

"Ca şi program, spectacolul va cuprinde momente de teatru, dans (balet, sportiv, contemporan, street dance), muzică (clasică, alternative rock sau folk) şi o expoziţie de tablouri. Este un spectacol pentru toate categoriile de vârstă. Invitată va fi trupa de street dance Stance, dar şi alţi invitaţi surpriză", spun organizatorii.

Inima Andreei funcţionează doar 15% din capacitatea maximă. Muşchii inimii sunt slăbiţi, inima ei fiind de cinci ori mai mare decât una normală.

Este prima din România pusă pe listă pentru un transplant de inimă, dar cu toate acestea existâ riscul ca în orice moment să facă stop cardio-respirator.

Preţul unui bilet de intrare este de 7 lei, toţii banii strânşi urmând să ajungă la familia Mihalcea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite