Galaţi: Şcoală de artă, caut elevi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Cultural "Dunărea de Jos se pregăteşte să recruteze elevi pentru toate cele 20 de specializări. Taxa de şcolarizare va fi în acest an de 600 de lei, iar cea de înscriere - 60.

Şcoala de Arte, secţie din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos", organism aflat în subordinea Consiliul Judeţului Galaţi, va derula pe tot parcursul lunii august înscrieri pentru un nou ciclu de instruire la Şcoala de Arte.

Cei interesaţi au la dispoziţie 20 de discipline variate, de la artă foto, instrumente muzicale, canto muziăa uşoara şi populară, canto clasic şi pana la artă coregrafică.

"Pentru cei care nu au luat înca o decizie în acest sens, vreau să le reamintesc că pe toata perioada şcolarizării beneficiază nu doar de o instruire de nivel european, ci şi de numeroase manifestări artistice în cadrul cărora îşi vor etala talentul şi priceperea", spune directorul CCDJ, Răzvan Avram.

La rândul lui, Petrică Şovăială, şeful Secţiei "Şcoala de Arte" spune că viitoarele talente, care vor urma cursurile acestei instituţii, vor beneficia de un mediu adecvat şi un personal calificat care îi aşteaptă pentru a pătrunde în tainele artei de toate genurile.

Înscrierile se fac, zilnic, de luni până vineri, în perioada 02 - 31 august 2010, în intervalul orar 09.00 - 18.00.

Pentru anul şcolar 2010-2011 taxa de şcolarizare va fi de 600 de lei, iar taxa de înscriere şi examinare 60 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite