Galaţi: Primăria a blocat vânzarea garajelor. Nicio tranzacţie nu va mai fi acceptată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printr-o dispoziţie dată de primarul Dumitru Nicolae, înstrăinarea construcţiilor provizorii de pe domeniul public a fost blocată. Astfel, gălăţenii care vor să cumpere un garaj sau un chioşc s-ar putea trezi cu banii daţi, dar fără posibilitatea de a încheia un contract de închiriere cu municipalitatea.

„În cazul în care regimul juridic al construcţiei provizorii se modifică prin vânzare-cumpărare, donaţie, înstrăinare forţată (executare silită, lichidare judiciară, etc), Primăria Municipiului Galaţi îşi rezervă dreptul unilateral de a refuza încheierea contractului de închiriere a terenului cu noul proprietar al construcţiei provizorii”.

„Proprietarii construcţiilor provizorii amplasate pe un teren pentru care nu s-au încheiat contracte de închiriere au obligaţia desfiinţării construcţiilor şi aducerii terenului la starea iniţială. În caz contrar, construcţiile provizorii vor fi desfiinţate pe cale administrativă”.

Viceprimarul Ciumacenco spune că aceeaşi metodă s-ar putea aplica şi în cazul cumpărării de spaţii comerciale, module şi chioşcuri amplasate pe domeniul public.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite