Galaţi: Preselecţie maraton - cinci ore de audiţii pentru un loc la Festivalul "Minimegastar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

32 de concurenţi au participat în acest sfârşit de săptămână la preselecţia zonală pentru Festivalul - Concurs de Muzică Uşoară pentru Copii „Minimegastar", eveniment care a avut loc la Galaţi în organizarea Radio România Cultural şi a Centrului Cultural „Dunărea de Jos"

Manifestarea s-a derulat pe trei categorii de vârstă: 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-20 de ani şi a reunit tineri artişti din Galaţi, Brăila şi Focşani.

După mai bine de 5 ore timp în care concurenţii au evoluat în faţa unui juriu avizat condus de cunoscutul compozitor şi realizator de emisiuni radio, Mihai Vanica, au fost desemnaţi şi finaliştii celei de-a XVI-a ediţie a Festivalul-Concurs de Muzică Uşoară pentru Copii „Minimegastar", manifestare de talie naţională care va avea loc în luna noiembrie la Bucureşti.

Categoria 7-10 ani: - Locul I - Giulia Beliciu şi Bianca Pavel
- Locul II - Roberta Vişan
- Locul III - Adriana Gârneaţă şi Sebastian Mihai

Categoria 11-14 ani: - Locul I - Maria Crăciun
- Locul II - Maria Enache şi Sânziana Popa
- Locul III - Cora Văcaru şi Ana Maria Voicu

Categoria 15-20 ani: - Locul I - Iulia Burcă
- Locul II - Oana Oprea
- Locul III - Laura Stoian

„A fost o preselecţie în care a dominat competiţia. Tinerii artişti, care vor să ajungă sub lumina reflectoarelor, au dat dovadă de profesionalismul vârstei dar şi de dorinţa de afirmare. Vreau să ii felicit pe toţi cei care au participat la această preselecţie, concurenţi şi profesori şi să le urez mult succes în competiţiile viitoare", a declarat Mihai Vanica.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite