Galaţi: Persoanele cu dizabilităţi dezbat rolul terapiei ocupaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Persoanelor cu Handicap Sporting Club Galaţi şi Centrul de Resurse pentru participare publică - CeRe organizează mâine masa rotundă cu tema ,,Rolul terapiei ocupaţionale în recuperarea persoanelor cu handicap locomotor şi asociat".

După această prezentare va fi organizată "Ziua Porţilor Deschise'', acţiune ce va avea loc la sediul asociatiei din strada Nae Leonard nr. 34 , Bl. S12, parter.

"În cadrul mesei rotunde vor fi prezentate studii şi discuţii cu privire la rolul şi importanţa terapiei ocupaţionale pentru persoanele cu handicap locomotor şi asociat, problemele cu care se confruntă atât organizaţia noastră care oferă servicii pentru persoanele cu dizabilităţi cât şi instituţiile de specialitate (spitalele din oraşul Galaţi), dar şi oportunitati de integrare a persoanelor cu handicap", spune preşedintele APH Sporting Club Galaţi, Vasile Cristea.

La "Ziua porţilor deschise", intr-o atmosferă relexantă şi inedită, veţi putea vedea cam cum arată Serviciile comunitare şi sociale oferite de asociaţie dar şi competiţii sportive adecvate persoanelor cu handicap locomotor şi asociat.

Această activitate face parte din proiectul „Împreună pentru un viitor mai bun" ce se desfăşoară în cadrul proiectului Parteneriat pentru Comunitate coordonat de Centrul de Resurse pentru participare publică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite