Galaţi: Oferte tentante de activităţi sportive pentru copii pe perioada vacanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe durata vacanţei de vară Asociaţia „Sportul pentru toţi" Galaţi vine în sprijinul copiilor şi al părinţilor prin organizarea de cursuri sportiv - recreative

În cadrul cursurilor de vară copii de 6 - 14 ani sunt invitaţi să participe la cursuri de dans, gimnastică, karate şi auto-apărare. Activităţile vor fi completate cu jocuri de mişcare specifice vârstei.

De la înfiinţare şi până în prezent, asociaţia a derulat diferite proiecte care au cuprins acţiuni sportive de masă în municipiului Galaţi. Printre cele mai reprezentative proiecte realizate se numără: „Olimpiada noastră este viaţa", „Ziua Internaţională Sportul pentru Toţi - Challenge Day - Galaţi, România în competiţie cu Sandakan, Malayezia" (la care au fost 60.000 de participanţi de toate vârstele), Festivalul „SPOTI - Bucuriile Copilăriei ".

„Colaborăm foarte bine cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Galaţi, Direcţia pentru Sport Galaţi, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi, Direcţia pentru Sănătate Publică Galaţi", spune preşedintele asociaţiei, profesorul Cornel Neştian.

Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Galaţi s-a constituit în anul 2001 şi este prima asociaţie judeţeană pe ramură de sport constituită în Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite