Galaţi: Ofertă Week-end plin pentru amatorii de teatru bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cele trei piese vor începe la orele 19.00, preţul biletelor fiind de 14,7 lei de persoană (redus - 10 lei).

Nu mai puţin de trei piese vor fi puse în scenă în acest week-end pe scena Teatrului „Fani Tardini". Maratonul teatral începe chiar din această seară, de la ora 19.00, cu "Zăpezile de altădată", de Dumitru Solomon, în regia lui Mircea Cornişteanu.

O comedie romantică, plină de savoare şi adevăr - câteodată prea mult adevăr. Spectacolul prezintă povestea de dragoste a unui cuplu la diverse vârste sub forma unei călătorii în timp. Veți fi alături de cei doi îndrăgostiți "el" și "ea" în lupta lor de a demonstra contrariul.

Sâmbătă, tot de la ora 19.00, se joacă "Mincinosul", de Carlo Goldoni, în regia lui Ion Sapdaru. Un spectacolul încântător, cu costume, decor, muzică veselă şi impecabile. Ion Sapdaru, cu fiecare nouă montare, reuşeşte să pună în valoare actorii şi să creeze spectatorilor o stare de bună dispoziţie molipsitoare.

În ultima zi a week-end-ului actorii Dramaticului vor juca Regele Ioan, de William Shakespeare, spectacol regizat de Cătălin Vasiliu. Regele Ioan este unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte ale Teatrului Dramatic. Grandoare, spectaculozitate, tablouri impresionante în care evoluează strălucit o distribuţie formată din cei mai talentaţi actori ai teatrului gălăţean.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite