Galaţi: O gravidă a fost înjunghiată de 14 ori de tatăl copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În loc să fie ocrotită şi protejată, tânăra însărcinată în trei luni, a trăit clipe de groază, alături de cel care ar fi trebuit să-i fie un sprijin. Concubinul a înjunghiat-o cu sadism pe tot corpul.

Viaţa Paulei Dobre, în vârstă de 18 ani, din comuna gălăţeană Iveşti, atârnă de un fir de aţă. Cel care ar fi trebuit să o iubească, mai ales că la mijloc este şi un copil, a tâiat-o pe tot corpul doar pentru faptul că aceasta a refuzat să mai locuiască cu el.

Coşmarul ei nu a început acum, bătăile din partea concubinului, Claudiu Dobrin, în vârstă de 23 ani, fiind ceva la ordinea zilei. Ieri, pe când se afla acasă, fata a primi vizita iubitului, care după scurt timp a luat cuţitul în mână şi a înjunghiat-o fără niciun fel de reţinere. Ţipetele de disperare ale tinerei au fost auzite de un vecin, care se afla în faţa casei şi care a anunţat imediat poliţia şi ambulanţa.

„M-a tăiat iubitul cu un cuţit. Ma lovit de mai multe ori. Nu am vrut să mai stau cu el pentru că mă bătea şi am plecat acasă. După două săptămâni a venit la mine şi m-a înjunghiat. Suntem împreună de aproape nouă luni şi sunt însărcinată în trei luni”, a povestit Paula Dobre.

Victima a avut un noroc chior, loviturile de cuţit care i-au perforat un plămâ şi care i-au atins coloana vertebrală au fost la un pas să-i curme viaţa. Pe lângă necazurile actule, fata mai suferă şi de tuberculoză activă, iar starea ei de sănătate la ora actuală este una extrem de gravă. În consecinţă, medicii au luat decizia de a o transfera la Bucureşti.
 
„La Galaţi s-a desfăşurat versiunea locală a lui Carmen de Bizet. Victima, tot tânără, tot rromă, ca şi în opera lui Bizet, tot victimă a cuţitului. Diferenţa este că a supravieţuit. O altă diferenţă este fata este gravidă, la 18 ani. Iubitul a arătat o perseverenţă demnă de o cauză mai bună, 14 lovituri de cuţit, supraetajate de la ureche, gât, torace, braţe, antebraţe, până la picioare. Dacă ura este pe măsura dragostei, înseamnă că a fost o dragoste fierbinte. Pacienta are şi o tuberculoză activă, cu găuri în plămâni. Asta e viaţa noastră şi căutăm să-i facem faţă”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, director de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Monstrul cu chip de om, care se ascundea în iubitul ei, a reuşit să fugă, iar poliţiştii îl caută în continuare.

„Poliţiştii din comună au demarat o anchetă pentru a stabili cele întâmplate. Suspectul se sustrage cercetărilor, acesta nefiind de găsit”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite