Marius Stan îi răspunde lui Iancu: „Este distrus că stăm noi între el şi banii care ar putea să-l scape de faliment”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al FC Oţelul a răspuns astăzi acuzaţiilor venite aproape zilnic din partea lui Marian Iancu, finanţatorul principalei contracanditate la câştigarea campionatului, Poli Timişoara.

Marius Stan a declarat că banii pe i-ar putea încasa Poli Timişoara dacă ar câştiga campionatul generează înverşunarea cu care Marian Iancu îl ataca prin declaraţii publice de câte ori are ocazia.

„Este păcat că un oraş de toată preţuirea trebuie să suporte un asemenea personaj. Vorbeşte cu disperare. Este distrus că stăm noi între el şi banii care ar putea să-l scape de faliment", a declarat Stan.

Conducătorul grupării gălăţene a adăugat că este jenant ca tocmai Iancu să se plângă continuu de arbitraje, când echipa lui nu ar mai fi fost acum în lupta pentru titlul dacă nu era favorizată.
„Acest personaj văd că a început să ne dea sfaturi, ce transferuri să facem, ce tactică să alegem. O fi vreun mare specialist, o fi făcut şcoala de la Clairefontaine şi nu ştim noi. Când arbitrii îşi fac meseria, el îi face drogaţi. Asta în condiţiile în care Curtean, cu mult bun simţ, a spus că nu ştie dacă a fost sau nu penalti. El vorbeşte de arbitraje, când la Cluj a fost penalti la Bastos şi trebuia şi eliminare? Este jenant. Se făcea 2-1 pentru Cluj, care rămânea şi cu om în plus. Mai amintesc doar de meciul cu noi în tur, când Alexa trebuia eliminat din minutul 20, plus multe alte faze. Cu o victorie a noastră poate se închidea campionatul şi nu se mai vorbea acum de Timişoara în lupta pentru titlu", a declarat Marius Stan.


Oficialul gălăţean a adăugat că nu a depus încă un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva lui Iancu pentru jignirele pe care i le-a adus acesta din urmă: „Nu am mai depus memoriu împotriva lui, aştept ca atunci când o voi face să fie declarat persoană non-grata pentru fotbalul românesc. Se pare că este dat deja în judecată de Balaj".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite