Marius Stan: „Am greşit strategia cu biletele pentru meciul cu Timişoara”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a declarat că suporterii gălăţeni ar fi meritat un stadion de cel puţin trei ori mai mare pentru partida decisivă pentru câştigarea campionatului, cea de duminică seară cu FC Timişoara.

Biletele pentru acest meci s-au epuizat de miercuri, în mai puţin de două ore de la scoaterea la vânzare, foarte mulţi suporteri fiind nemulţumiţi că tichetele pentru tribuna I nu au fost comercializate prin intermediul caselor de bilete.


Marius Stan a admis că s-au făcut greşeli în organizarea acestui meci. „Am fost surprinşi nepregătiţi. Trebuia ca biletele pentru acest meci să fie vândute la pachet cu abonamentele pentru campionatul viitor, dar ideea ne-a venit prea târziu. Doar una din trei persoane care voia să vină la meci este bucuroasă că a apucat bilet, celelalte ne înjură. Au fost puse în vânzare 8141 de bilete care s-au dat ca pâinea caldă. Se adaugă 2200 de abonaţi şi 600 de bilete pentru oaspeţi. Mai trebuie lăsate şi 1200 de locuri libere, cele pentru siguranţă, plus 800 de locuri rezervate la fiecare meci pentru juniorii si copii legitimaţi la noi", a explicat Stan.

Acesta a precizat că se vor mai vinde 200 de bilete pentru fanii care au stat în ploaie miercuri până seară, în faţa caselor de bilete. „Merită din plin, au stat în ploaie până seara, sperând într-o minune, deşi se anunţase că nu mai sunt bilete. S-a făcut o listă cu aceştia, iar 200 dintre ei vor primi bilete. Am obţinut acordul Jandarmeriei să modificăm zona de siguranţă, mutăm gardul la acel sector şi astfel mai obţinem în plus aceste 200 de locuri", a declarat Marius Stan.

Primii bişniţari care au fost prinşi vindeau cu 40 de lei

Jandarmeria a anunţat că au fost prinşi două persoane care vindeau bilete la peluză, care oficial costă 7 lei, cu preţul de 40 de lei. La bişniţari, astăzi un tichet la tribuna a doua se vindea chiar şi cu 100 de lei, de zece ori mai mult faţă de preţul oficial.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite