Galaţi/ Luptă în doi pentru şefia Centrului Cultural "Dunărea de Jos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Centrul Cultural "Dunărea de Jos"
Sediul Centrul Cultural "Dunărea de Jos"

La sfârşitul acestei săptămâni a fost data limită pentru depunerea proiectelor de management în cadrul concursului de desemnare a directorului Centrului Cultural "Dunărea de Jos" (CCDJ). Paul Buţă şi Sergiu Dumitrescu sunt cei doi candidaţi care şi-au depus proiectul de management pentru instituţia de cultură.

În săptămână ce stă să înceapă cei doi candidaţi ar urma să fie chemaţi la interviu, pentru ca apoi să fie desemnat câştigătorul concursului. Asta în cazul în care ambii concurenţi iau note superioare baremului notei şapte.

"Până acum nu am fost chemat la interviu. Aştept să văd ce se întâmplă", ne-a declarat Paul Buţă.

"Eu sunt sigur că acest concurs este unul corect. Nu am niciun motiv să cred altceva, asta deşi se zvoneşte că Sergiu Dumitrescu este deja numit pe funcţie. Eu nu pot să cred că se vor face lucruri necurate, cred că persoanele din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi sunt oameni serioşi, iar concursul va fi unul corect", ne-a mai spus Paul Buţă.

Reamintim că Sergiu Dumitrescu, cel de-al doilea candidat, este fostul director al Centrului Cultural "Dunărea de Jos". Acesta a condus instituţia în perioada 2000-2004 şi s-a făcut remarcat prin realizarea unor proiecte care s-au dovedit erori de renume.

Este vorba de realizatea Pânzarului Moldovenesc care a costat aproape 400.000 de euro şi sa fost folosit doar câteva luni din cauza problemelor tehnice.

De cele două trăsuri de peste 400 de milioane de lei vechi care nu au fost scoase din garajele instituţiei decât pentru a fi expuse.

Şi de "Răchităria" (centru de perfecţionare în arta folosirei răchitei) de la Tuluc, proiect european în valoare de 80.000 de euro care a atras acuzaţii de fraudă din partea lui Răzvan Avram, directorul CCDJ care i-a urmat lui Sergiu Dumitrescu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite