Galați: Incendiu provocat la Hanu Conachi. Făptașul a vrut să-și omoare vecinii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a fost stins după circa două ore
Focul a fost stins după circa două ore

Un sătean a incendiat casa unui vecin deorece a vrut să se răzbune din cauza unor neînțelegeri privind poziția gardullui dintre cele două gospodării.

În noaptea de  23 spre 24 decembrie 2010,  la ora 4.30, lucrătorii postului de poliție din comuna Fundeni, au fost sesizați despre faptul că la locuința lui C.T. Bogdan, din localitatea Hanu Conachi, a izbucnit un puternic incendiu.

Focul a fost stins de un echipaj din cadrul ISU, sectia Ivești, iar în urma verificărilor s-a stabilit că focul a fost pus de către  Mihai Enache, de 50 ani, vecin cu proprietarul casei incendiate.Se pare că totul a pornit de la o dispută legată de gardul dintre cele două proprietăți.

Au fost distruse obiecte electrocasnice din locuinta si aproximativ 45 mp din acoperiș, prejudiciul aproximativ 12.500 lei. Incendiatorului i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere. este posibil ca acesta să fie cercetat și pentru tentativă de omor, dat fiind faptul că incendiul a fost pus noaptea, în timp ce familia proprietarului dormea în casa incendiată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite