Galaţi: În plină criză, ATLAS SA renunţă de bună-voie la două contracte din Programul „Săli de sport”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă toate firmele de construcţii se bat pentru lucrări pe bani publici, SC Atlas SA renunţă de bună voie la două contracte pentru care câştigase licitaţiile

După ce senatorul Marius Necula a decis pe 9 iunie să renunţe la pachetul de acţiuni pe care îl deţinea SC ATLAS SA Galaţi, acesta a solicitat Consiliului de Administraţie al societăţii să ia în discuţie renunţarea, pe cale amiabilă, la cele două contracte încheiate cu Compania Naţională de Investiţii, având ca obiect două lucrări în cadrul Programului guvernamental „Săli de sport".

Surse din cadrul societăţii gălăţene ne-au precizat că, în şedinţa de vineri, 11 iunie, Consiliul de Administraţie a adoptat cu majoritate de voturi această decizie.

Este vorba despre două săli de sport licitate recent în judeţul Vrancea, dar la care nu începuseră încă lucrările de construcţie. Prima dintre ele urma să fie construită la Suraia, iar cea de-a doua, la Dumbrăveni. Ambele aveau prevăzute în proiecte tribune cu 150 de locuri.

Conducerea inspectoratului şcolar Vrancea nu a primit încă nicio comunicare oficială de la Compania Naţională de Investiţii şi nu ştie ce soartă vor avea cele două săli.

„Părerea mea este că, având în vedere situaţia de criză, realizarea acestor investiţii putea fi amânată şi cu cinci - 10 ani. La ţară, copiii au unde să facă mişcare. Noi oricum nu am fost întrebaţi nimic în legătură cu necesitatea acestor săli", spune inspectorul şef al ISJ Vrancea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite