Galaţi: În 2010, se poartă French Evolution!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manichiura ca o artă! Foto: Simona Zaharia
Manichiura ca o artă! Foto: Simona Zaharia

Se renunţă la înfrumuseţarea clasică a unghiilor în favoarea celor vopsite în culori vii şi personalizate. Potrivit prognozelor, clientele fidele ale saloanelor de manicură vor continua să cheltuiască pentru arta înfrumuseţării mâinilor, în ciuda crizei.

Anul 2010 vine cu o schimbare în ceea ce priveşte moda unghiilor. Cuvântul de ordine va fi French Evolution. N-o spunem noi, ci specialiştii în arta decorării unghiilor.

„Spunem DA vârfului auriu, negru, roşu, gri antracit, maroniu, ciocolatiu şi punem pe primul loc culorile sidefate, culorile metalizate şi contrastele foarte tari. Lungimea unghiei este cea care trece foarte puţin de buricul degetului, în formă de alună sau sâmbure de caisă. Este foarte glamour ca unghiile să fie cât mai ovale", ne-a explicat Simona Zaharia, nail artist la Salonul "Simonails" din Galaţi.

Gata cu unghiile "lopăţică"!

În anii trecuţi, a fost în vogă french-ul alb, clasic, care va mai exista în România, dar pentru puţin timp.

"Dacă ar fi să vă fac o listă cu ceea ce se poartă şi ceea ce nu mai este în vogă, aceasta ar arăta, pe scurt, cam aşa: fără unghii pătrate, dar cu unghii-bijuterii, fără unghii standard la fiecare clientă, dar cu unghii foarte colorate şi personalizate, fără unghii care sunt realizate de amatori, cu produse neprofesionale, ci doar cu contraste interzise şi tari", mai spune artista.

Există şi bărbaţi care frecventează saloanele de manichiură, unii doar pentru a-şi proteja unghiile, iar alţii pentru a-şi sigila pe sub gel tot felul de fotografii în miniatură, unele chiar cu accente erotice, cum ar fi poziţii erotice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite