Handbalistele de la Oţelul s-au calificat în finala Cupei României şi astfel au obţinut dreptul de a juca în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În semifinală, HC Oţelul şi-a învins marea rivală, Dunărea Brăila, scor 27-22, victorie care-i asigură prezenţa în ediţia viitoare a Cupei Cupelor.

Miza partidei a fost colosală, ambele echipe jucând pentru a-şi salva sezonul. Oţelul terminase în Liga Naţională pe locul 7, iar brăilencele pe 6 şi doar câştigătoarea duelului din semifinala îşi asigura prezenţa în ediţia viitoare a cupelor europene.


Oţelul, care nu mai câştigase în faţa formaţiei din Brăila de patru ani, şi-a luat revanşa exact când a trebuit. Gălăţencele au dominat partida clar şi s-au impus cu 27-22, la ultimul meci cu Liviu Paraschiv pe banca tehnică, antrenorul fiind anunţat că nu i se va prelungi contractul şi pe ntru sezonul viitor. „Ele ne-au bătut pe unde ne-au prins, dar noi am învins cînd trebuia", a declarat Daciana Curtean, handbalista Oţelului.

În finală, Oţelul joacă sâmbătă contra celor de la Oltchim, cu începere de la ora 13.15, partida televizată în direct de Digisport plus

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite