Galaţi: Elevul care a filmat raliul ilegal din curtea liceului a fost mutat disciplinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii inconştienţi nu s-au gândit nicio secundă că ar putea să-şi accidenteze colegii
Elevii inconştienţi nu s-au gândit nicio secundă că ar putea să-şi accidenteze colegii

Au apărut primele pedepse în cazul elevilor care au organizat raliu pe zăpadă printre colegii lor, în curtea Liceului CFR din Galaţi.

APASĂ AICI CA SĂ VEZI FILMUL RALIULUI

Autorităţile nu au ezitat să reacţioneze după ce "Adevărul de Seară" a dezvăluit cazul raliului ilegal din curtea Liceului CFR din Galaţi.

Inspectoratul Şcolar a cerut conducerii şcolii să ia măsuri, iar primele dintre acesatea au constat în pedepsirea elevilor implicaţi.

George Pletea şi Claudiu Stratulat, ambii elevi la clasa a XII-a C şi piloţi de raliu de ocazie, vor avea nota scăzută la purtare, dar se ia în calcul şi o posibilă exmatriculare.

Pedepsit a fost şi cel care a filmat. este tot un elev de a XII-a, pe nume, Marius Culache, care a fost mutat disciplinar la o altă şcoală. Asta deoarece regulamentele şcolare interzic filmatul în incinta instituţiilor de învăţământ. Se pare că de drifting (figuri pe zăpadă cu maşina), încă nu auziseră cei care au făcut regulamentul, deci nu este specificată o pedeapsă anume pentru aşa ceva.

Inspectorul general şcolar Doru Răzmeriţă a cerut si o anchetă a împrejurărilor în care s-a produs incidentul, pentru a se vedea în ce măsură agenţii de pază de la Liceul CFR îşi fac datoria.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite