Dorinel Munteanu: „Meciul cu Timişoara e cel mai important din cariera mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Munteanu, Oţelul Galaţi, îşi poate asigura matematic titlul de campioană dacă învinge pe FC Timişoara, în partida de la Galaţi, programată duminică de la ora 20.00.

Dorinel Munteanu consideră că factorul psihologic va fi decisiv în partida cu caracter de finală a Ligii I.

„Pregătirea fizică este mai puţin importantă acum, totul depinde de pregătirea morală a acestui meci. Jucătorii mei sunt liniştiţi, le-am spus să încerce să nu se gândească deloc la joc până duminică", a declarat Munteanu.


Deţinătorul recordului de selecţii în echipa naţională consideră această partidă drept cea mai importantă din cariera sa de antrenor. „Am ajuns după un an şi şapte luni la Oţelul în faţa celui mai important meci din cariera mea de antrenor. M-am gândit de la început că putem ajunge aici, dar dacă spuneam acest lucru aş fi fost considerat nebun. Pentru bucurie maximă la final avem nevoie de răbdare, atât pe teren cât şi din partea celor din tribune, de atitudine de luptători, concentrare şi să nu avem teamă de adversar", a adăugat Dorinel Munteanu.

Antrenorului Oţelului a precizat că cei doi jucători cu probleme medicale, Silviu Ilie şi Sălăgeanu, au şanse mari să fie apţi de joc.

„Silviu Ilie şi-a reluat de miercuri antrenamentele după accidentarea din meciul cu Craiova, iar Sălăgeanu, care acuză dureri la spate, speră să fie recuperat complet cu eforturile staffului medical", a spus Munteanu. Singura absenţă din lot pentru acest meci este cea a fundaşului central Milan Perendja, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene şi care va fi înlocuit de Cristi Sârghi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite