Dorinel Munteanu, înaintea meciului din această seară cu CFR: „Mergem să câştigăm la Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorinel Munteanu este convins că echipa sa va obţine victoria în meciul din deplasare, din această seară, cu CFR Cluj, formaţie pe banca căreia a obţinut primele succese în meseria de antrenor.

„Distanţa faţă de primul loc este de patru puncte, iar asta ne obligă să mergem şi să câştigăm la Cluj. Va fi foarte greu, pentru că CFR vrea să-şi salveze într-un fel sezonul, acum pe final. În ultimele trei partide echipa mea a jucat bine, dar am fost lipsiţi de şansă, de inspiraţie", a spus Munteanu.

Fără Sălăgeanu şi Paraschiv

Partida CFR Cluj - Oţelul Galaţi, din etapa a 30-a a Ligii I, se va disputa cu începere de la ora 20.00 şi va arbitrată la centru de Cristian Balaj.

Pentru acest joc, antrenorul Dorinel Munteanu are două absenţe notabile din lot. Paraschiv nu este încă complet refăcut după o accidentare, în timp ce Sălăgeanu acuză dureri în zona lombară şi nu a făcut deplasarea.

Dorinel nu este îngrijorat de faptul că FC Timişoara şi FC Vaslui s-au distanţat momentan în clasament. „Sperăm ca la Cluj să scăpăm de problemele pe care le-am avut. Nu mă gândesc la rezultatele contracandidatelor, nu am făcut-o până acum şi nu o fac nici de acum încolo. Totul depinde numai de noi, chiar dacă în acest moment Timişoara are patru puncte avans faţă de noi. Această distanţă poate fi recuperată printr-un joc bun şi rezultate pe măsură. Faptul că în ultimul meci băieţii au avut puterea să revină de la 0-1 şi 1-2, să egaleze a doua oară şi să aibă apoi mari ocazii să câştige pe final, înseamnă stăm bine din punct de vedere fizic, lucru care îmi dă mare încredere pentru acest final de campionat. Cred că echipa şi-a revenit din punct de vedere psihic după ultimul meci şi sunt încrezător că vom putea reveni în frunte", a declarat antrenorul principal al celor de la Oţelul Galaţi. 

Altfel, Dorinel Munteanu a anunţat că argentinianul Gabriel Viglianti, care a ratat lovitura de pedeapsă din minutul 90+3 al partidei cu Gaz Metan Mediaş, va fi în continuare principalul executant de penalty-uri. „Am mare încredere în el, sunt convins că a depăşit cu bine momentul", a precizat „Munti". 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite