Galaţi/ De Revelion, transportul public în regim de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traseu Transurb
Traseu Transurb

Dacă intenţionaţi să folosiţi autobuzele sau microbuzele maxi-taxi în perioada 31 decembrie 2010 - 1 ianuarie 2011, este bine să ştiţi că acestea respectă programul din weekend.

Asta înseamnă că mijloacele de transport în comun se vor retrage de pe trasee la ora 22.30, cu o singură excepţie. „Autobuzele care asigură transportul la Gară, vor circula până la ora 23.30. La 23.15 trebuie să se sosească ultimul tren şi li se asigură călătorilor un mijloc de transport pentru a ajunge la destinaţie", ne-a declarat Genica Totolici, directorul SC Transurb.

Transportatorii privaţi nu vor face excepţii, astfel că este bine să vă asiguraţi din timp că aveţi cu ce să vă întoarceţi acasă dacă alegeţi să vă petreceţi Revelionul în stradă, participând la acţiunile organizate de autorităţile locale. „Maşinile se vor retrage de pe trasee la 22.30. Nu cred că va mai fi cineva care să rămână pentru că nu se mai justifică. Călătorii pot apela după această oră la taxiuri", ne-a precizat Teodoru Dobriţoiu, administratorul operatorului de transport Sheer.

Reamintim că începând cu data de 20.12.2010, a fost reluată circulaţia tramvaielor pe liniile 7 şi 8 până la Piaţa Centrală. Din data de 16.11.2010, staţia "Tribunal" pe sensul de retur al traseelor 10, 19, 29 a fost mutată cu 200 m mai în faţă, după trecerea de pietoni, iar staţia "Bloc E6" de pe turul traseelor amintite a fost relocată în dreptul Centrului de Recoltare Sanguină. Staţia "Piaţa Energiei" pe sensul de tur al traseelor 11, 17, 22, 23, a fost mutată înaintea locaţiei curente, în interiorul sensului giratoriu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite