Galaţi: Copilul de doi ani abandonat de mamă în cimitir nu va mai fi dat familiei, ci va fi dat spre adopţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denisa Nicoleta Dragomir, fetiţa de doi anişori găsită în cimitirul din Lieşti (Galaţi) ,  a fost preluată de asistenţii Protecţiei Copilului. În momentul de faţă se află internată într-un centru de plasament şi cel mai probabil va fi dată spre adopţie.

„Copilul este la noi acum. Va fi încredinţată către un asistent maternal. Mama va fi decăzută din drepturile părinteşti", spune Manon Cristoloveanu, purtător de cuvânt al Protecţiei Copilului Galaţi.

Povestea familiei mamei-mostru (Lenuţa Neacşu, de 23 de ani), care şi-a abandonat fetiţa printre morminte fără să-i pese dacă va supravieţui, este presărată şi de alte drame.

Tot rudele spun că familia este urmărită de un blestem, de când şi-au găsit cealaltă fiică spânzurată de nuc în spatele casei în urmă cu aproximativ cinci ani. Cadavrul era în avansată stare de putrefacţie când a fost descoperit.

„Mai avea o fată care s-a spânzurat. Avea 15 ani atunci. Au găsit-o moartă în grădină, atârnată de nuc. Au dat peste ea după câteva săptămâni de la sinucidere. Era putrezită în laţ. Vă daţi seama ce familie. Când au găsit-o mai erau oasele din ea. A stat acolo spânzurată mult şi bine până să o găsească", mai spune Marian Neacşu, unchiul Lenuţei.

CITEŞTE ŞI

Mamă cu suflet de monstru/Şi-a abandonat fetiţa de doi ani în cimitir, după ce a încercat să o înece în Siret

Galaţi: Mama care şi-a abandonat copilul în cimitir a fost dată în urmărire generală

Mama-monstru din Lieşti a încercat să-şi vândă copilul unor ţigani, dar aceştia au refuzat-o

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite