Galaţi/ Concurs de idei pentru siderurgiştii din ArcelorMittal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ArcelorMittal Galaţi a lansat proiectul "Idei de progres", un program de recompensare special creat ca stimulent pentru angajaţii Combinatului.

Prin acest proiect muncitorii şi maiştrii sunt încurajaţi să vină cu soluţii pentru rezolvarea chestiunilor specifice, identificate la locul de muncă. Aceste soluţii sunt menite să aducă îmbunătăţiri în ceea ce priveşte calitatea produselor, siguranţa în muncă, protecţia mediului şi costurile.

"Am început, în urmă cu 18 luni, un program de transformare, care are drept scop îmbunătăţirea performanţelor noastre", a declarat Thierry Le Gall, directorul general al ArcelorMittal Galaţi.

"Deşi programul a adus rezultate semnificative, având în vedere actualele condiţii de piaţă, trebuie să creştem rata progresului. De aceea, suntem convinşi că trebuie să le oferim angajaţilor posibilitatea de a propune şi de a implementa propriile idei pentru progres. O asemenea abordare va schimba modul de relaţionare din cadrul Combinatului. Credem că programul reprezintă una dintre condiţiile necesare pentru a înregistra performanţe sustenabile", a mai declarat Le Gall.

Pentru a fi recompensată, o idee trebuie să fie validată de către departament şi implementată cu ajutorul unei echipe. După implementarea proiectului, autorul şi fiecare membru al echipei vor primi un bonus, iar la nivel de departament, în fiecare trimestru, 20% dintre idei vor fi răsplatite pentru a doua oară.

Angajaţii eligibili pot propune un număr nelimitat de idei, pentru toate ariile de activitate, incluzând: securitatea şi sănătatea în muncă, reducerea costurilor, viabilitate, calitate, protecţia mediului şi dezvoltare tehnică.

Managerii departamentelor sunt cei care vor valida ideile pentru progres . ArcelorMittal Galaţi a format o echipă specială care asigură sprijin pentru aceste proiecte, atât înainte de validare, cât şi în timpul implementării.

ArcelorMittal Galaţi sprijină dezvoltarea continuă a angajaţilor prin intermediul programelor specifice de training pentru toate domeniile de activitate. Compania a încheiat, recent, Proiectul A.C.T., unul dintre cele mai mari programe de instruire pentru angajaţi derulate în România, la care au participat aproximativ 900 de oameni. Acesta a fost special creat pentru maiştri şi middle management. Proiectul face parte din Programul de Tranformare al ArcelorMittal Galaţi ARC 2012 ("ArcelorMittal România Creştere 2012").

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite